Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Romeo y Julieta (Ballet en directe Royal Opera House)

Cine, Concerts, Culturals, Dansa, Teatre

  • Romeo y Julieta (Ballet en directe Royal Opera House)

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: Plaça Marcer, 7 08810

Inici: dimarts 11 de juny 2019, 20:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ELS malaurats AMANTS DE SHAKESPEARE S'ENFRONTEN A LA PASSIÓ I LA TRAGÈDIA AL BALLET DE KENNETH MACMILLAN UNA OBRA MESTRA DEL SEGLE... Llegir més

ELS malaurats AMANTS DE SHAKESPEARE S'ENFRONTEN A LA PASSIÓ I LA TRAGÈDIA AL BALLET DE KENNETH MACMILLAN UNA OBRA MESTRA DEL SEGLE XX

La història d'amor imperible de Shakespeare és coneguda arreu del món. Des de la seva estrena el 1965 amb The Royal Ballet, Romeu i Julieta de Kenneth MacMillan s'ha convertit en un ballet clàssic modern. La coreografia captura les emocions de la jove parella quan s'enamoren, tot i les barreres que finalment desencadenen el tràgic final de la història.

Cada reposició proporciona oportunitats perquè nous ballarins interpretin als malaurats amants. Tota la Companyia aporta el colorit i l'acció de la Verona renaixentista, on un atrafegat mercat desemboca amb massa rapidesa en una lluita amb espases i una disputa familiar dóna pas a una tragèdia tant per als Montescos com per als Capuletos.