Novetats a l’apartat de facturació

Publicat per Esteve el

En aquest article t’explico les darreres novetats que hem incorporat a la zona de facturació del tauler d’administració d’Entràpolis.

Aquest és l’apartat que et permet, com a organitzador, estar al corrent de com evoluciona la teva activitat econòmica a la plataforma i l’hem modificat per millorar la teva experiència com a usuari.

Vegem cada un dels canvis en detall.

Canvis en el disseny

Hem redisenyat l’apartat de facturació per fer-lo més simple i entenedor. Per fer-ho, hem reduït la informació irrellevant i destacat la més rellevant.

D’aquesta manera tindràs un visió molt més clara de les teves gestions a Entràpolis.

Saldo acumulat

A partir d’ara, a les línies superiors de la taula hi veuràs els moviments més recents, amb el saldo acumulat destacat a la part superior i sempre actualitzat.

Saldo acumulat i actualitzat a l'apartat de facturació

Ingressos per esdeveniment

Pel que fa als ingressos de la venda d’entrades, a la taula, veuràs els imports que hem rebut de la venda de tiquets de cada un dels teus esdeveniments, via TPV.

Detall dels ingressos per esdeveniment a l'apartat de facturació

Venda d’abonaments

Ara també pots veure els ingressos que hem rebut de la venda d’abonaments dels teus esdeveniments via TPV. Es mostren a la taula d’aquesta manera:

Detall de la venda d'abonaments a l'apartat de facturació

Factures

Una de les novetats de l’apartat de facturació és que les factures amb l’import de la comissió de la plataforma, les pots descarregar des del mateix tauler.

Des d'aquí es poden descarregar les factures amb un sol clic

D’aquesta manera les pots entrar al teu sistema de facturació fácilment.

Transferències

En referència a les transferències, veuràs que les transferències que t’hem fet per tal de saldar el compte, es mostren a la taula en color verd.

Les transferències dels ingressos de la venda d'entrades es marquen en color verd

L’import del saldo l’has de considerar a favor teu.

Així, si és positiu i de color verd són diners que ja hem cobrat amb la venda d’entrades i que estan pendents de transferir al teu compte. En canvi, si l’import està en color vermell, vol dir que tens factures pendents de pagar.

Esperem que els canvis realitzats a l’apartat de facturació del tauler d’administració d’Entràpolis simplifiquin les teves gestions.

I si vols conèixer altres novetats que hem incorporat darrerament a Entràpolis, pots llegir els articles Com programar sessions d’un mateix esdeveniment i Nou Pla Pro amb més funcionalitats.

Ja em diràs què t’han semblat! 😉

Categories: General

Esteve

Soc periodista i un corrector obsessiu. Redacto textos. Ara, a Entràpolis i a Perception.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *