Com vendre entrades amb descompte

Publicat per Ramon el

Vendre entrades amb descompte et pot ser molt útil en un moment donat per promocionar un esdeveniment entre els teus clients. El Pla Pro d’Entràpolis inclou aquesta funcionalitat.

Tauler per crear codis promocionals en el Pla Pro

A continuació t’expliquem totes les opcions que et permet aquesta funcionalitat:

  • Crea un nou tipus de descompte i vincula-hi tants codis promocionals com vulguis.
  • Associa el codi a un sol esdeveniment, a diversos o fes que serveixi per a qualsevol dels que tinguis actius. Si tens diverses sessions d’un esdeveniment, podràs especificar concretament a quina sessió es pot aplicar el descompte. Així, per exemple, pots restringir el descompte a les sessions matinals.
  • Crea codis d’un sol ús o bé codis amb múltiples usos. Un codi d’un sol ús et permet fer un descompte a un client concret pel motiu que vulguis. Els codis múltiples els pots utilitzar per crear campanyes a les xarxes socials, per exemple, on t’interessa que molta gent pugui gaudir del descompte.
  • Tria si el descompte serà un percentatge de l’import de les entrades, o bé una quantitat específica en euros.
  • Tria el període de validesa del descompte, així obligaràs els usuaris a realitzar la compra abans d’una data determinada que hagis marcat.

Tens una llista llarga de codis vinculats a usuaris únics o vols donar un codi únic a cada un dels teus socis? Si aquest és el teu cas, pots generar un nou tipus de descompte d’un sol ús, configurar-ne l’import i les dates, i després carregar el llistat de codis des d’un arxiu CSV (el pots exportar amb l’Excel).

Tauler d'administració dels descomptes dels codis promocionals del Pla Pro

Com poden aplicar el descompte, els usuaris?

Quan algú vol comprar tiquets per a un esdeveniment en què hi ha associat algun tipus de descompte, veurà una nova casella al formulari de venda d’entrades. En aquesta casella és on ha d’introduir el codi per tal que se li apliqui la rebaixa en el preu.

El client ha d'entrar els codis promocionals en aquesta pestanya

En confirmar la compra, sempre que el codi sigui correcte, ja veurà el preu de l’entrada amb el descompte aplicat.

Ara ja saps com pots vendre entrades amb descompte. Si vols gaudir d’aquesta i altres funcionalitats, passa’t al nou Pla Pro.

Categories: General

Ramon

Entre bits i bytes coordino l'equip de desenvolupament d'Entràpolis. La meva passió és aconseguir una eina potent i fàcil d'utilitzar alhora!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *