Afegir publicitat a les entrades

Publicat per Ramon el

Recentment hem incorporat una nova funcionalitat a l’eina Entràpolis per ajudar-te amb la difusió dels teus esdeveniments: afegir publicitat a les entrades. Te’n faig cinc cèntims ara mateix!

Quan els clients reben les entrades, ja sigui per correu electrònic o bé si les imprimiu a la taquilla, apareixen fins a 3 entrades en un sol full amb l’objectiu d’estalviar paper. Fins aquí, tot com sempre.

A partir d’ara, si has triat la modalitat del Pla Pro, tindràs l’opció d’afegir publicitat a les entrades, amb un anunci a la part inferior de cada full per anunciar-hi el que vulguis comunicar.

mostra de la posició dels anuncis

Algunes idees per treure-li suc:

  • Promociona un altre esdeveniment futur que potser el client no ha descobert.
  • Anuncia alguna novetat al teu teatre o aprofita per captar socis.
  • Ofereix un codi de descompte per a futures compres.
  • O simplement, pots afegir-hi el teu logotip per donar-hi un aspecte corporatiu.

Tingues en compte que només pots tenir un anunci actiu a la vegada i apareixerà a totes les entrades PDF que es generin mentre estigui actiu. Pots tenir preparats diferents bàners i anar-los activant o desactivant al teu gust. Comprova com és de senzill posar publicitat a les entrades!

Afegir publicitat a les entrades

Què t’ha semblat? Et serà útil? T’animo que facis la prova d’afegir un anunci a les entrades i miris com queden, segur que se t’acudiran més usos per aquesta nova funcionalitat!

I si vols conèixer altres novetats que hem incorporat darrerament a Entràpòlis, pots llegir els articles Com programar sessions d’un mateix esdeveniment i Nou Pla Pro amb més funcionalitats.

 

Categories: General

Ramon

Entre bits i bytes coordino l'equip de desenvolupament d'Entràpolis. La meva passió és aconseguir una eina potent i fàcil d'utilitzar alhora!

1 Comentari

Anònim · 26 d'octubre de 2018 at 15:01

Molt interessant, moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *